Thursday, March 03, 2005

AO Kranj

Tudi kranjski alpinisti so prišli do spoznanja, da zna biti učinkovita spletna predstavitev še kako koristna. Zato so prenovo oz. kar izdelavo nove spletne predstavitve zaupali Tomažu in meni.

Predstavitev vsebuje poleg same predstavitve odseka in njegovih dejavnosti par elementov, prek katerih lahko vsi obiskovalci spletnega mesta, ne samo člano AO Kranj, aktivno sodelujejo pri oblikovanju vsebin na samih straneh. Te elemente smo združili pod eno streho, v področje Moj AO. Za dostop do tega področje se je potrebno registrirati, registrira pa se lahko kdorkoli. Registrirani uporabniki tako lahko aktivno sodelujejo v forumu in vpisujejo ter urejajo svoje utrinke. Člani odseka imajo na voljo tudi aplikacijo za vodenje evidence svojih vzponov. Za urejanje vsebin na spletnem mestu seveda skrbi urejevalnik vsebin jurEDIT.

Utrinki
Utrinki so kratki opisi trenutnih razmer v gorah, plezališčih ... običajno podkrepljeni s fotkami. Namenjeni so vsem obiskovalcem, ki se odpravljajo na kakšno turo in potrebujejo aktualne informacije o razmerah od svojih somišljenikov, in tistim, ki iščejo nove ideje za izlete. Utrinki so eno najmočnejših orožij nove predstavitve. Z odprtim dostopom vsem obiskovalcem in enostavnim, uporabnikom prijaznim urejanjem utrinkov želimo, da bi postal naslov www.aokranj.com prva izbira tistih, ki iščejo tovrstne informacije.

www.aokranj.com

2 Comments:

At January 7, 2013 at 5:17 PM, Anonymous Anonymous said...

explained most people will payback their own lending options on time and free of problems
A number one credit debt charitable can possibly expect may be most people using these to get support across pay day loan bills to help you dual this unique. arrears nonprofit affirms about used your quick, substantial appeal funds at the moment. All the good cause claims several years earlier how many customers using them appeared to be unimportant.
podobna strona
kredyty bez bik
pozyczkinadowod.pl
pożyczka na dowód
http://szybkapozyczka24.info.pl

http://szybkapozyczkabezbik.org.pl
http://pozyczkanadowod24.com.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl

 
At April 12, 2013 at 11:05 PM, Anonymous Anonymous said...

[url=http://oakleyjersey.blogspot.com/]オークリー wisdom[/url]

[url=http://oakleyichiro.blogspot.com/]オークリー ステッカー[/url]

[url=http://oakleyichiro.blogspot.com/]イチロー オークリー[/url]

[url=http://oakleyorder.blogspot.com/]オークリーオーダー[/url]

[url=http://oakleygogglese.blogspot.com/]オークリー ゴーグル[/url]

 

Post a Comment

<< Home