Thursday, March 03, 2005

Četrta pot

Ne, to ni nobena verska sekta, kot ste nekateri takoj pomislili ob omembi tega imena. To je podjetje, ki se ukvarja s sistemi za avtomatsko identifikacijo. Mogoče se ob prihodu v službo počekirate ravno z njihovo kartico s pomočjo njihovega sistema za registracijo delovnega časa. Mogoče.

Ker so imeli precej nebogljeno spletno predstavitev, so prenovo zaupali Tomažu in meni. Tako smo prvega februarja (ja, že en mesec nazaj :-)) splavili povsem novo spletno predstavitev, katere glavni namen je graditi na prepoznavnosti njihovih rešitev in izdelkov ter ustvarjanje dvosmerne komunikacije med obiskovalci spletnega mesta (sedanji in potencialni uporabniki njihovih rešitev in izdelkov) in samim podjetjem.

Tomaž je vse skupaj oblikoval, jaz pa sem potem to oživel. V ozadje sem postavil svoj urejevalnik vsebin, jurEDIT, s pomočjo katerega lahko zaposleni v podjetju Četrta pot sami urejajo vsebine. Poleg urejanja samih strani vsebuje jurEDIT v tej verziji tudi module za urejanje novic, mailing listo in pošiljanje e-novic, urejanje anket, statistiko ter spremljanje povpraševanje ter pohval in pripomb, ki jih pošiljajo obiskovalci prek obrazcev na spletnem mestu. Sam koncept strani omogoča razširitev obsega na nova področja in vsebine kar v jurEDITu.

Kako nama je uspelo, pa preverite na www.cetrtapot.si.

4 Comments:

At January 15, 2010 at 11:15 PM, Anonymous Anonymous said...

I wish not approve on it. I think warm-hearted post. Especially the designation attracted me to read the sound story.

 
At January 19, 2010 at 9:16 PM, Anonymous Anonymous said...

Amiable brief and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.

 
At January 21, 2010 at 5:28 AM, Anonymous Anonymous said...

Easily I agree but I about the collection should secure more info then it has.

 
At January 21, 2010 at 3:36 PM, Anonymous Anonymous said...

Opulently I acquiesce in but I dream the brief should have more info then it has.

 

Post a Comment

<< Home