Wednesday, May 18, 2005

Freeapproved.com

Adrenalinski odvisneži, ki se ukvarjajo z raznimi običajnimi in neobičajnimi športi so si lani omislili Športno društvo Freeapproved. Z Anžetom, ki fura vse skupaj, sva prenovila njihovo spletno mesto www.freeapproved.com. Glavni del moje naloge je bila implementacija sistema za urejanje vsebin oz. CMS-ja, seveda mojega jurEDIT-a :) in pa postavitev področja Moj Freeapproved. Seveda sem malo priskočil na pomoč tudi pri sami vsebinski strukturi ter oblikovni izvedbi samega spletnega mesta. Glede na to, da je namen spletnega mesta precej podoben tistemu od AO Kranj, sta si spletni mesti vsebinsko podobni :)) Registrirani obiskovalci lahko vpisujejo svoja doživetja v rubriko "Novosti", veliko pa je tudi slikovnih in filmskih prispevkov članov društva v področjih Reportaže in Galerija.

Ob včlanitvi v društvo vsak član dobi tudi majico in nalepko za na avto. Tudi jaz upam na kakšno majico, čeprav nisem član, he he :))

www.freeapproved.com

4 Comments:

At May 23, 2005 at 9:18 AM, Anonymous Anonymous said...

O vsebinski in oblikovni podobnosti z AO Kranj sploh ni dvoma. Sem bil kar malo slabe volje, ko sem videl popačeno obliko kranjskega alpinističnega portala, ampak klinc, če je tko, naj bo ;).

 
At July 19, 2006 at 8:01 PM, Anonymous Anonymous said...

Thank you!
[url=http://jgzwvwpc.com/pmya/hhdo.html]My homepage[/url] | [url=http://zneschvj.com/zxqu/giqc.html]Cool site[/url]

 
At July 19, 2006 at 8:01 PM, Anonymous Anonymous said...

Well done!
My homepage | Please visit

 
At July 19, 2006 at 8:02 PM, Anonymous Anonymous said...

Great work!
http://jgzwvwpc.com/pmya/hhdo.html | http://xcwcraly.com/hqyp/bbsn.html

 

Post a Comment

<< Home