Monday, June 13, 2005

Nov zagon

Danes sem dobil potrditev, da tale moj ubogi blog na vsake toliko časa dočaka tudi kakšnega obiskovalca. Ne samo to, tud prebere kdo kaj. Tako sem dobil nov zagon, da se bom bolj potrudil in v prihodnje večkrat kaj napisal.

Ta potrditev je prišla po mailu, ko je nekdo iz AO Kranj (ne vem, če bi ga poimenoval, ker bi se lahko zgodilo, da bi stvar narobe razumel - je pa vsaj ene dve glavi večji od mene - gulp) vzel moj prejšnji prispevek za nekakšno dokazno gradivo. Za kaj se sploh gre? Nekateri iz AO Kranj se pritožujejo, da je Čoklov sajt FreeApproved popolna kopija njihovega. Tako oblikovno kot vsebinsko. Oba imata zadaj sistem jurEDIT (ki pridno dela in streže vsebine obiskovalcem obeh sajtov) in oba sajta imata podobne namene, kar izhaja iz tega, da se aktivnosti obeh združenj (odseka in društva) v masričem prekrivata. Oblika pa je prišla izpod dveh različnih mišk: Tomaževe pri AO Kranj in Čoklove pri Freeapproved.

Naj presodi vsak sam, kaj in kako je s to zadevo (z drugimi besedami, dejte napisat kakšen komentar :-)).

Kako se bo stvar na koncu razrešila pa si lahko ogledate v naslednji epizodi Hrabrega miška.


5 Comments:

At June 29, 2005 at 9:52 AM, Anonymous Anonymous said...

Tudi sam lahko potrdim, da je bilo precej polemik na to temo. Čeprav sem mogoče prvi, ki bi ga morala zmotiti oblikovna podobnost, se tega nisem loteval. Izgleda pa, da so nekateri povsem preobremenjeni s tujimi izdelki. Jaz in Anže imava čiste račune, za ostale pa lahko samo rečem: Upam, da vas trepalnice preveč ne bolijo, ko se mečete po njih ;).

 
At August 20, 2005 at 3:50 PM, Anonymous Anonymous said...

Joj, kolk smo občutljivi... Še dobro, da se stvar ni končala na sodišču!:) Bi mogla celo življenje delat, da bi lahko vse poplačala!:) Da ne bo pomote, z moje strani je bila samo provokacija, ker je mačka zacvilila, ko ji je nekdo stopil na rep. Pa brez zamere.

 
At September 25, 2006 at 12:03 AM, Anonymous Anonymous said...

Thank you!
[url=http://vuqpucas.com/estw/erqj.html]My homepage[/url] | [url=http://lssxlbte.com/lfzy/puus.html]Cool site[/url]

 
At September 25, 2006 at 12:06 AM, Anonymous Anonymous said...

Great work!
My homepage | Please visit

 
At September 25, 2006 at 12:06 AM, Anonymous Anonymous said...

Great work!
http://vuqpucas.com/estw/erqj.html | http://zynbdpqc.com/qtcx/ijmm.html

 

Post a Comment

<< Home